fan2
 

 

Welkom

Welkom op de Nederlandse Il Divo site. Deze site  is gemaakt voor alle Nederlandstalige fans van Il Divo. Bij deze site behoort ook een forum. Het trefpunt voor de Nederlandse fans.

 

Il Divo

id

 

 

Il Divo bestaat uit 4 mannen die door Simon Cowell in 2004 bij elkaar werden gebracht. De spaanse bariton,  Carlos Marin was de eerste die gevraagd werd. Daarna volgde al snel de Zwitserse tenor Urs Bühler en de Franse vox popoli, Sebastien Izambard. Als laatste kwam de Amerikaanse tenor David Miller bij de groep.

Hun eerste album met de naam: Il Divo was een groot succes en werd al snel gevolgd door Ancore en Siempre. Op de 4e CD The Promiss moesten de fans iets langer wachten en ook hun allernieuwste CD Wicked Game, heeft veel geduld van de fans gevraagd. Het vervolg kwam er in de vorm The musical affair en nu sonds 27 november is hun allerlaatste Latin CD uit die de naam Amor & Pasion meekreeg. Weer een hele andere richting maar beslist de moeite waard.

Al met al waren alle CD's de  moeite waard om erop te wachten. In het komende jaar 2016 staat hun nieuwe wereldtour voor de deur en zullen zij ook in Nederland komen voor een concert, Ziggo Dome Amsterdam 25 mei 2016. Kaarten te verkrijgen via ticketmaster.nl